Cím: 
1113 Budapest
Bartók Béla út 86.
/Kosztolányi Dezső térnél/
Telefonszám:
+36-1-365-88-56

Nagyobb méretért kattintson
Üzletünk
 • Az üzletet édesapám, Endre István látszerész mester alapította 1972-ben. Ő a nyolcvanas évektől aktívan részt vett a látszerész ipartestület munkájában. Többek között tagja volt a mestervizsga bizottságnak is.

  Nyugdíjba vonulása után 1987-ben, férjemmel ketten vettük át az üzletet. Munkám elismeréseként 1998-ban megkaptam a XI. kerületi ipartestülettől az Aranykoszorús Mesteri címet. 2002-ben fiúnk, Kósa Dániel /mint harmadik generáció/ csatlakozott a vállalkozáshoz. Nála már gyermekkorában látszott az optikus szakma iránti érdeklődés. Nem véletlen mondta a mestere, akinél tanult, hogy az anyatejjel szívta magába a szakmát. 2009-ben Ő is sikeres mestervizsgát tett. Közel 40 éves fennállásunknak köszönhetően nem kis számban vannak olyan vevőink, akik édesapámnál kisgyerekként jártak, most már ők hozzák hozzánk a gyerekeiket szemüvegért.

  Számunkra a legfontosabb, hogy a Vevő mindig elégedett legyen!

  Ezért is léptünk be az Optikus ipartestület által indított "Garancia védjegy" nevű programba, amely egy etikai kódexen alapul.

  Árainkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy minőségi termékeket, elfogadható áron tudjunk forgalmazni.

  Ez a szakma is megköveteli, hogy a fejlődéssel mi is szinten maradjunk, ezért minden továbbképzésen részt veszünk, hogy Vevőinknek a legújabb termékeinket is ajánlani tudjuk.

  Kósa Lászlóné (Endre Viola)

  Aranykoszorús Látszerész Mester

   
mouseover